sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Huimalla vauhdilla valmista

Muistan että joskus 70-luvun lopulla äiti osti neulekoneen ja siinä se nökötti kerrostalo kolmion makuuhuoneen pöydällä monta vuotta. Mitään muuta sillä ei taidettu tehdä kuin ainokainen pipo :)

Oma tytär pyysi talveksi raidallista kaulaliinaa joka menisi kaksi kertaa kaulan ympäri ja kun olin sitä 20 cm kutonut tuli ikävä sitä äidin neulekonetta, eihän tuo valmistuisi ikinä...  Tori.fistä löytyikin muutama ja mummeli myi koneen minulle  huikeaan 35 euron hintaan, käyttämättömän ja vielä alkuperäisessä paketissa. Tällä 20 vuotta vanhalla koneella ei oltu tehty edes sitä ainokaista pipoa, innostus oli laantunut jo ennen sitä :)

Kuten kuvasta huomaa lähti eilen sitten vähän mopo käsistä, niin innoissani huristelin menemään uudella tuttavuudellani etten muistanut välillä mitata paljonko valmista oli syntynyt. Taitaa valmis huivi pyörähtää jopa kolme kertaa kaulan ympäri mutta haitanneeko tuo...


2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi :) Tuostahan aukeaa sulle ihan uusi kutomistaivas <3

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi :). Meillä oli aikanaan mummulla kutomakone, sillä tehtiin kyllä paljon kaikkea, alkaen nukkien mekoista (joita on vieläkin tallella), ihana laite!

    VastaaPoista