sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Siipiveikot uunissa




Mun vuorokausi rytmi on vähän hassusti, iltaisin hädin tuskin saan silmiä pidettyä auki enää yhdeksän jälkeen ja aamulla nyt viikonloppunakin olin jo kuudelta hereillä. Aamu seitsemältä oli jo pullataikinakin nousemassa :) Kuluuhan se päivä näinkin...

Harvoin tulee tehtyä kokonaisesta broilerista ruokaa mutta k-ruoka.fi sivuilta löytyi kiva ohje appelsiinibroilerista joka tosin ohjeessa oli tehty leikkeistä mutta toimi myös kokonaisen siipiveikon kanssa hyvin. Kalamata oliivit antoivat lisänä hyvää makua. Suosittelen siis kokeilemaan, maistui meille kaikille :)
Mun keittiövuoro on nyt tältä päivältä ohi :)

Reikihoitajan käyntiä odotellessa ihanaa sunnuntaita ystävät !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti